هشدار محققان به کسانی که چای کیسه‌ای استفاده می‌کنند پس از چند روز بی‌خبری، بالاخره کاوشگر «پارکر» از مأموریت خورشیدی‌اش سیگنال فرستاد هشدار پاوز به کاربران: امتیازات خود را قبل از اسنپ شات برگردانید! + آموزش و تاریخ بزرگ‌ترین شکست‌های حوزه فناوری در سال ۲۰۲۴ بالاخره تاریخ لیست بازی شکست خورده «تپ سواپ» مشخص شد! اختلال واتساپ برطرف شد (۷ دی ۱۴۰۳) OpenAI قصد دارد ربات‌های انسان‌نمای پیشرفته بسازد فلز طلا چطور در پوسته زمین شکل می‌گیرد؟ | تحقیقی جدید پاسخ می‌دهد فضانوردان ناسا از ایستگاه فضایی بین‌المللی سال نو میلادی را تبریک گفتند + فیلم محققان اسکاتلندی: افزایش بیماری‌های روانی ارتباطی مسقیم با آلودگی هوا دارند ۱۰ دنیای رنگی برای ۷ تا ۱۸ ساله‌ها در گوگل، اسکویید گیم بازی کنید! + آموزش هم‌افزایی در راستای تحقق ۵۵هزار اتصال فیبر نوری در خراسان رضوی فضاپیمای ناسا رکورد نزدیک‌شدن به خورشید را شکست! افغانستان و ایران تفاهم‌نامه اتصال شبکه‌های اینترنت امضا کردند ۵۰۰۰ پهپاد، به مناسبت کریسمس، رکورد طولانی‌ترین نمایش پهپاد‌ها را شکستند + فیلم ویدئو | پشتک‌زدن ربات انسان‌نمای «بوستون داینامیکس» با لباس بابانوئل رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی رسماً آغاز شد (۵ دی ۱۴۰۳) تشخیص دیابت با هوش مصنوعی در بیمارستان‌های انگلیس زمان رفع فیلتر واتس‌آپ و گوگل پلی مشخص شد
سرخط خبرها

موازی کاری ممنوع

  • کد خبر: ۳۳۲۴۷
  • ۱۷ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۰
موازی کاری ممنوع
رضا قنبری - رئیس پارک علم و فناوری خراسان
در کشور ما پارک‌های علم و فنا وری نقشی استانی برای حمایت از شرکت‌های نوپا دارند و بعضی از آن‌ها مثل پارک علم و فناوری خراسان ٢ دهه سابقه حضور در اکوسیستم دانش بنیان و استارت آپی دارند. در این بین، مجموعه‌هایی مثل پارک ICT یا نفت می‌خواهند نقش پارک تقاضامحور را بازی کنند. در اصول کار، قرار است پارک‌های فناوری استانی نقش عرضه کننده و رشددهنده شرکت‌ها را بازی کنند و پارک‌های موضوعی می‌کوشند میان شرکت‌های رشدیافته و بازار ارتباط ایجاد کنند. اگر مجموعه‌های تازه بتوانند به چنین نقشی عمل کنند، نه تنها هیچ موازی کاری‌ای انجام نمی‌شود، بلکه خدمات تازه‌ای هم به شرکت‌های حاضر در اکوسیستم کارآفرینی و دانش بنیان عرضه می‌شود. این در حالی است که اگر مجموعه‌های تازه بخواهند در حوزه‌هایی که قبلا پارک‌های علم و فناوری فعالیت کرده اند به کار بپردازند، نتیجه تنها گیج شدن استارت آپ‌ها و شرکت‌های نوپا خواهد بود.
در واقع، کارکرد مجموعه‌هایی مانند پارک ICT باید بیشتر به سمت ارتباط دادن شرکت‌هایی که توسط پارک‌های علم و فناوری توسعه پیدا کرده اند با بازار باشد. اگر قرار باشد این مجموعه‌ها هم خدماتی مانند فضای استقرار و حمایت‌های تحقیقاتی از شرکت‌ها را انجام دهند، تفاوتی با پارک‌های علم و فناوری نخواهند داشت. مثلا مدتی است که وزارت نفت پارک فناوری نفت را راه اندازی کرده است. این پارک در استان‌ها هیچ شعبه‌ای ندارد و اعلام کرده است ارزیابی و نظارت بر شرکت‌های فعال در این حوزه به عهده پارک‌های علم و فناوری استان‌ها خواهد بود و این مجموعه تنها وظیفه تضمین خرید محصولات شرکت‌ها و تأمین بازار آن‌ها را به عهده خواهد داشت.
اگر چنین فرایندی درباره همه پارک‌هایی که سازمان‌ها و وزارت خانه‌های مختلف در حال راه اندازی آن‌ها هستند در پیش گرفته شود، خدمت خوبی به شرکت‌های دانش بنیان و کارآفرینان کشور خواهد بود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->